Stravovanie

V hotelovej reštaurácií podávame denné menu počas pracovného týždňa (výber zo 4 druhov hlavných jedál a šalátov) aj cez víkendy a sviatky.

Ak hľadáte vhodné priestory na usporiadanie rodinného posedenia, promócie, svadby, firemnej akcie, pracovného stretnutia alebo miestnosť na konferenciu či školenie stačí si len vybrať.

Pestrý výber jedál slovenskej, medzinárodnej a vegetariánskej kuchyne, studeného alebo teplého bufetu Vám ponúkame v strediskách:
  • Reštaurácia a kaviareň s kapacitou od 80 miest
  • Vináreň spojená s letnou terasou s kapacitou 40 + 44 miest
Pre uzavretú spoločnosť sú vhodné salóniky:
  • Francúzsky salón s kapacitou 36 miest
  • Bar s kapacitou 22 miest
  • N Klub s kapacitou 12 miest
Na gril párty alebo oslavu je ideálna Slnečná terasa na 4. poschodí s kapacitou 30 – 40 miest.