Denné menu
Každý pracovný deň je Vám za cenu 80,- Sk k dispozícii výber zo štyroch druhov jedál, štyroch druhov šalátov a nápoj..
Aj počas víkendov a sviatkov Vám ponúkame denné menu za rovnakú cenu alebo bohatý výber a la carte
Pondelok - 03.03.2008 90,- Sk
Polievka:
Šošovicová s párkom
Hlavné jedlo:
1. Pečená krkovička, dusená kapusta
2. Hydinový špíz s paprikou a cibuľkou
3. Mäsová fašírka
4. Dolky so šľahačkou a čokoládou
Prílohy:
1. Ryža, 2. Knedľa, 3. Zemiaková kaša
Utorok - 04.03.2008 90,- Sk
Polievka:
Pórová s vajcom
Hlavné jedlo:
1. Bravčový plátok zapečený so syrom a brokolicou
2. Kuracie pečienky v zemiakovej placke
3. Hydinové rizoto
4. Francúzske zemiaky
Prílohy:
1. Ryža, 2. Varené zemiaky
Streda - 05.03.2008 90,- Sk
Polievka:
Zeleninová s pečeňovými haluškami
Hlavné jedlo:
1. Kurča na španielsky spôsob
2. Pikantné bravčové soté
3. Fazuľový prívarok, pečená klobása
4. Zapekané cestoviny s brokolicou a syrom
Prílohy:
1. Ryža, 2. Opekané zemaky
Štvrtok - 06.03.2008 90,- Sk
Polievka:
Zemiaková kyslá s vajíčkom
Hlavné jedlo:
1. Bravčový perkelt
2. Kuracie kapsičky plnené vajíčkom a hráškom
3. Vyprážaný syr, tatárska omáčka
4. Koložvárska kapusta
Prílohy:
1. Varené zemiaky, 2. Ryža, 3. Halušky
Piatok - 07.03.2008 90,- Sk
Polievka:
Cibuľová polievka
Hlavné jedlo:
1. Mexický guláš
2. Kuracie stehno na provensálskom korení
3. Rybie filé zapekané so syrom a šampiňónmi
4. Palacinky s ovocím a so šľahačkou
Prílohy:
1. Ryža, 2. Varené zemiaky
Kolektív pracovníkov hotela EDEN s.r.o. Vám praje d o b r ú c h u ť!!!
Hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave pre závodné stravovanie je 100g.
Pokiaľ by ste si chceli rezervovať priestor a obedy pre Vašu spoločnosť, neváhajte nás prosím kontaktovať na 033 / 7724709.