Denné menu

Každý pracovný deň je Vám za cenu 80,- Sk k dispozícii výber zo štyroch druhov jedál, štyroch druhov šalátov a nápoj..

Aj počas víkendov a sviatkov Vám ponúkame denné menu za rovnakú cenu alebo bohatý výber a la carte

 

Pondelok - 03.03.2008           90,- Sk  
Polievka:       Šošovicová s párkom    
Hlavné jedlo:  
1. Pečená krkovička, dusená kapusta
2. Hydinový špíz s paprikou a cibuľkou
3. Mäsová fašírka
4. Dolky so šľahačkou a čokoládou
Prílohy:
1. Ryža,  2. Knedľa,  3. Zemiaková kaša

Utorok - 04.03.2008     90,- Sk  
Polievka:      Pórová s vajcom  
Hlavné jedlo:
1. Bravčový plátok zapečený so syrom a brokolicou
2. Kuracie pečienky v zemiakovej placke
3. Hydinové rizoto
4. Francúzske zemiaky
Prílohy:
1. Ryža,  2.  Varené zemiaky  

Streda - 05.03.2008     90,- Sk  
Polievka:     Zeleninová s pečeňovými haluškami    
Hlavné jedlo:    
1. Kurča na španielsky spôsob
2. Pikantné bravčové soté
3. Fazuľový prívarok, pečená klobása
4. Zapekané cestoviny s brokolicou a syrom
Prílohy:
1. Ryža,  2. Opekané zemaky  

Štvrtok - 06.03.2008            90,- Sk  
Polievka:          Zemiaková kyslá s vajíčkom
Hlavné jedlo:
1. Bravčový perkelt
2. Kuracie kapsičky plnené vajíčkom a hráškom
3. Vyprážaný syr, tatárska omáčka
4. Koložvárska kapusta
Prílohy:
1. Varené zemiaky,  2. Ryža, 3. Halušky

Piatok - 07.03.2008             90,- Sk    
Polievka:       Cibuľová polievka
Hlavné jedlo:
1. Mexický guláš
2. Kuracie stehno na provensálskom korení
3. Rybie filé zapekané so syrom a šampiňónmi
4. Palacinky s ovocím a so šľahačkou
Prílohy:
1. Ryža, 2. Varené zemiaky



Kolektív pracovníkov hotela EDEN s.r.o. Vám praje d o b r ú  c h u ť!!!
Hmotnosť mäsovej zložky v surovom stave pre závodné stravovanie je 100g.

Pokiaľ by ste si chceli rezervovať priestor a obedy pre Vašu spoločnosť, neváhajte nás prosím kontaktovať na 033 / 7724709.